15 липня 2019 р.

[Анонс] Презентація книги Андрія Красножона «Фортеці та міста Північно-Західного Причорномор'я (XV-XVIII ст.)»



Одеський меморіальний музей К.Г. Паустовського продовжує історико-літературну програму «Книжкові прогулянки Одесою». 18 липня 2019 року відбудеться презентація книги Андрія Красножона «Фортеці та міста Північно-Західного Причорномор'я (XV-XVIII ст.)»

Андрій Васильович Красножон
Історик Андрій Красножон у новій книзі розповідає про середньовічні міста і фортеці – Ізмаїл, Кілію, Акерман, Хаджибей, Очаків - в період XV-XVIII ст. Цей період починається з виходу до Чорного моря Великого князівства Литовського, Молдавського князівства і Османської імперії. На думку Андрія Красножона - це один із найменш вивчених періодів історії Північно-Західного Причорноморʹя.

Будуть показані відеоматеріали - історичні плани та зображення (в т.ч. вперше опубліковані в презентованому виданні). Гості нашого музею мають можливість задати питання автору – завідуючому кафедрою історії України Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського А.В. Красножону і… отримати автограф.

Запрошуємо всіх, хто любить історію
18 липня 2019 року о 18 годині.
Вхід вільний


Адреса музею: вул. Чорноморська, 6.
тел. 722-84-47

Що таке «Книжкові прогулянки Одесою»?
  • Це зустрічі з давно знайомими і маловідомими книгами, в яких зображено наше улюблене місто.
  • Це прогулянки його центральними вулицями і непримітними провулками, що зберігають пам'ять про незвичайні і яскраві історії його мешканців.
  • Це презентації нових книжкових видань про Одесу, і зустрічі з видавцями і авторами книжок.


Немає коментарів:

Дописати коментар