3 червня 2018 р.

Конкурс дитячого малюнку «Я вижу твое море и небо, Одесса»



29 травня в Меморіальному музеї К.Г. Паустовського відбувся щорічний конкурс дитячого малюнку «Я вижу твое море и небо, Одесса». В конкурсі взяли участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості «Моряна». На розсуд журі на чолі із заслуженим художником України Григорієм Палатниковим, були представлені 23 роботи юних художників.


Фотогалерея: Як проходив конкурс

Вже в сьомий раз Меморіальний музей К.Г. Паустовского та Центр «Моряна» проводять конкурс дитячого малюнка, присвячений творам письменника. В цьому році діти малювали ілюстрації до твору Костянтина Паустовського «Уповільнений час». Це глава з повісті «Час великих очікувань», яка присвячена нашому місту і була написана 60 років тому.

31 травня, в день народження Костянтина Паустовського, в музеї відбулось вручення дипломів та призів учасникам конкурсу дитячого малюнка «Я вижу твое море и небо, Одесса». Одна робота отримала Гран-прі конкурсу і дев’ять робіт у трьох номінаціях були відзначені дипломами переможців конкурсу. Роботи всіх учасників конкурсу представлені на виставці, яка відкрилась після вручення дипломів та призів.



Фотогалерея: Виставка робіт

Фотогалерея - Як проходив конкурс




Фотогалерея - Вручення дипломів та призів


Фотогалерея - Виставка робіт





Немає коментарів:

Дописати коментар